De ultieme gids naar re-intergratie amsterdam

Ieder mens kan zijn bijzonder, ieder mens bezit bestaan persoonlijk kennis en eigen (nog niet ontdekte) opties. We zijn in staat deze mogelijkheden bij u op te halen en u dan ook met die andere inzichten te vergezellen naar nieuw werk. Enthousiasme en scheppingsvermogen aangaande onze adviseurs wensen daarvoor.

Ø       bieden we u meer vervolgens vacatures, namelijk directe ingangen voor werkgevers via ons netwerk.

Wilt u weten ofwel wij bieden wat u dan ook zoekt? Maak vervolgens ons afspraakje een vrijblijvend en kostenloos kennismakingsgesprek.

We bestaan lid betreffende ons netwerk met werving en selectie bureaus. Deze bureaus werken wegens duizenden bedrijven in al die branches wegens het plaatsen betreffende lieden in mogelijkheden op MBO tot WO peil.

Werkweg heeft verschillende keuzemogelijkheden om werkzoekenden te verder helpen op een arbeidsmarkt. Zo is er ons breedvoerig reïntegratietraject in de gedaante aangaande individuele reïntegratie-overeenkomst via UWV, outplacement of ‘2e spoor’ trajecten welke door werkgevers, gemeenten en verzekeringsmaatschappijen worden gefinancierd.

DCS probeert zoveel geoorloofd tegemoet te aankomen met een wensen betreffende bedrijven en cursisten. Dat betekent maatwerk en flexibiliteit.

Marianne werkt overwegend als arbeidsdeskundige, mediator en interim personeelsmanager waarvoor zij op al die terreinen gekwalificeerd kan zijn.

Door behandeling te produceren over Organisatiereading beleef je (opnieuw) wie jouw raakt, hetgeen jouw kan en hetgeen jouw wilt. Met de opgedane inzichten ga je aansluitend ons intensief coachtraject in. Dit uitkomst? Focus, zelfverzekerdheid en ons uitstekende kans op werk dat je inspireert!

Sterkte geven en onthalen. Leven vanuit eigen doelen en keuzes. En daardoor persoon zíjn. Vanuit jezelf én vanuit erkenning via anderen.

U heeft maar met één persoon te produceren: uw vaste coach en adviseur; zit samen betreffende uiteenlopende cliënten, of u dan ook nu op academisch peil een loopbaan ambieert ofwel gewoon aan het werk verlangen is, we opweg helpen u dan ook met genoegen!

Daarvoor bezit Kunstenaars&CO ons breed scala over middelen here en diensten in huis die kunstenaars en collegas uit een culturele sector mogen benutten voor hun verdere professionalisering. Zie

nazorg in jouw andere baan via remedie met gesprekken teneinde ervoor te zorgen dat het dienstverband tot wil zal verlopen.

En tevens al kan zijn die periode niet een makkelijkste betreffende je leven, van het mag daar naast gemopperd (en gehuild)verder heel wat gelachen worden. Dus kunnen wij met plezier en allebei de benen op een grond op speurtocht tot je talenten en (andere) opties.

We coachen en raden aan vanuit de praktijk waarin een hoogopgeleide vrouw alsnog ons uitzonderlijke staat inneemt in een veelal masculiene werkomgeving. Het traject kan zijn gericht om jouw kracht weer op te halen en je kwaliteiten en talent zichtbaar te laten zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *